Nieuwbouw appartement voorzien van alle comfort en luxe, met gemeenschappelijk verwarmd zwembad op zonne-energie. 2 ruime terrassen waar u heel de dag kan genieten van de zon, beide met zicht op het zwembad. Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en beschikt overal over elektrische rolluiken. Er zijn 2 ruime slaapkamers met grote opbergkasten; 1 slaapkamer met een dubbel bed en 1 slaapkamer met 2 enkele bedden. Daarnaast is er een ruime badkamer met bad, een grote comfortabele woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een TV (TV Vlaanderen) en supersnel Wi-Fi internet. De keuken is volledig uitgerust en beschikt over een oven, vitrokeramische kookplaat, microgolf, wasmachine, vaatwasmachine en ruime frigo met diepvries. Het zwembad is vlot bereikbaar via een trapje aan het zijterras. Het appartement is heel rustig gelegen, vlakbij het strand (800 meter) en de drukkere badplaats São Martinho Do Porto (2000 meter) gelegen.  Het appartement is geschikt voor 4 personen. Huisdieren en roken zijn niet toegelaten.

 

Algemene voorwaarden bij verhuur

Reservaties

Alle reservaties gebeuren via mail: belabaia.caz@gmail.com. Als het appartement vrij is, krijgt u van ons een bevestigingsmail. Uw reservatie is pas definitief als wij de borgsom hebben ontvangen. Het openstaand saldo dient ten laatste te worden overgemaakt 1 maand voor datum van vertrek.

 

Huurprijzen zijn 795€ per week (7 nachten) in juli en augustus. Alle andere maanden zijn 595€ per week (7 nachten). 

Het appartement wordt per week verhuurd waarbij zaterdag geldt als wisseldag, dit is echter flexibel (indien mogelijk). Lange verblijven zijn bespreekbaar.

Bed- en badlinnen zijn voorzien. Eindschoonmaak + wassen bed-en badlinnen zijn niet inbegrepen en worden apart verrekend (85 €).

 

De waarborg bedraagt 125 € en wordt binnen de 14 dagen na het vertrek uit het appartement gerestitueerd. Indien het appartement met beschadiging en/of vermissing aan bv. de inventaris wordt achtergelaten, kan er een gedeelte of de totale som worden ingehouden.